Daar gaan we

Je weg naar rechte tanden in 3 tot 7 maanden.

Neem afscheid van de wachtkamers en de hoge prijzen.

Daar gaan we

Dichter bij je favoriete glimlach met elke stap

Wij sturen de afdrukset op

DAG 1

Wij sturen de afdrukset op

Wij sturen jouw afdrukset vrijblijvend naar je huis. Deze startset bevat alles wat je nodig hebt voor je afdrukken en foto's van je gebit, van de afdruklepel tot de wangretractor.

AFDRUKSET BESTELLEN BEN IK GESCHIKT?

Stuur ons je afdrukken en foto's terug

NA 1 WEEK

Stuur ons je afdrukken en foto's terug

Met behulp van onze eenvoudige instructies kun je gemakkelijk afdrukken maken van je boven- en onderkaak vanuit je eigen huis. Daarna hoef je alleen nog maar een paar foto's voor ons te maken. Onze afdrukset maakt het je heel gemakkelijkom in ongeveer 30 minuten de afdrukken te maken. Wij doen de rest voor je - zonder afspraken in een tandartspraktijk.

NA 2 WEKEN

Je ontvangt je
3D-behandelingsplan
per e-mail

Na ontvangst van je tandafdrukken en foto's starten onze tandartsen met het analyseren van je gebit. Op basis hiervan maken ze een individueel 3D-behandelingsplan, dat je per e-mail ontvangt. Dit geeft je een idee van hoe je gebit zich stap voor stap zal verbeteren en wat het eindresultaat zal zijn.

Je ontvangt je aligners

NA 4 WEKEN

Je ontvangt je aligners

Ons tandtechnisch laboratorium begint direct na je bestelling met de productie van de aligners. Als ze klaar zijn, sturen wij ze direct naar je huis. Je draagt de aligners 22 uur per dag en wisselt om de 14 dagen naar de volgende spalk. Je neemt ze uit om te eten en te drinken (koud water kan je wel drinken met de aligners in). Je spoelt ze af met water en bewaart ze in de meegeleverde hygiënische doos. Een zachte tandenborstel en gel-tandpasta en koud of lauw water zijn geschikt voor het reinigen van de aligners.

Je perfecte glimlach is klaar

NA 3 TOT 7 MAANDEN

Je perfecte glimlach is klaar

Loop door de straten en laat iedereen je prachtige nieuwe glimlach zien. Je krijgt van ons een paar retainers, die je in de maanden na de behandeling 's nachts blijft dragen, omdat je gebit door de vele bewegingen nog vrij flexibel is en anders weer kan verschuiven.

ALTIJD

Medisch begeleid

Onze tandartsen staan altijd voor je klaar voor en tijdens de behandeling. Je kan zeven dagen per week een Skype- of telefonische afspraak maken met je tandarts, ons foto's sturen van je tandheelkundige status (bijvoorbeeld via WhatsApp) of contact met ons opnemen via e-mail. Je bepaalt zelf welk communicatiekanaal je kiest. Eén ding is zeker: je verspilt geen tijd meer in wachtkamers.

START NU